Lacul de Argint

Lacul de Argint este un lac artificial, cu o lungime de 14 km, aflat în apropiere de Veliko Gradište. Acesta a fost creat când unul din brațele Dunării a fost închis pe ambele părți pentru protecție de apele subterane, creând așadar una dintre cele mai populare destinații turistice din Serbia. Lumina soarelui care se reflectă pe apă creează scântei similare cu argintul, și în acest mot lacul și-a primit numele. Plaje bine întreținute, o promenadă lungă și apa curată atrag turiștii în condiții meteorologice bune. Un mare număr de cafenele și restaurante de pe mal fac ca această zonă să fie foarte animată în timpul zilelor calde de vără.

Plaja

Sunt zone ”libere” ale plajei, unde vizitatorii pot să își lase prosoapele și sunt de asemenea zone cu scaune pe deckuri și umbrele care aparțin cafenelelor locale.

Clubul Aqua

Complexul de bazine de înot cu un aqua parc este în apropierea lacului și promenada poate să acomodeze peste o mie de vizitatori.

Această pagină web a fost creată cu ajutorul financiar a Uniunii Europene. Conținutul ei este responsabilitatea unică a acestui proiect finanțat de către UE și nu reflectă în mod necesar părerea Uniunii Europene.